Welkomstborrel

Kom ook!
Op zondagavond 7 april worden de Vaatdagen feestelijk geopend met de jaarlijkse welkomstborrel in Café Cheers, die vanaf 22.00 uur plaatsvindt. We streven ernaar zoveel mogelijk deelnemers te verwelkomen, zodat we samen kunnen proosten op een inspirerende Vaatdagen.

Voor degenen die de drukte willen vermijden bij het ophalen van hun badge de volgende dag, is het goed om te onthouden dat de registratiebalie op deze avond al geopend is vanaf 21.00 uur. 

Diner- en feestavond

Netwerk & ontspan na een wetenschappelijk programma
Na talloze verzoeken van geïnteresseerden zijn we verheugd om je uitgebreider te informeren over de avond van maandag 8 april.

Het zal geen verrassing zijn dat we opnieuw een betoverende locatie hebben gevonden voor deze speciale avond. Dit jaar zal het diner en de feestavond plaatsvinden bij Beachclub Alexander, een idyllische plek aan de kust die de perfecte setting biedt voor een unieke avond.

Het biedt niet alleen de gelegenheid om te genieten van heerlijk eten en drinken, maar ook om op een informele manier ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te maken. Dus laten we samen deze gelegenheid omarmen en onze tijd tijdens de Vaatdagen optimaliseren, waarbij we zowel ons werk als ons welzijn in balans houden!

De diner- en feestavond is een ticket van 95 EUR die u eenvoudig toevoegt tijdens het registratieproces voor de Vaatdagen.