arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Keynote sprekers

Keynote sprekers

Ramon Varcoe
Prof. Dr. R.L. Varcoe is vaatchirurg in de Prince of Wales ziekenhuis in Sydney, Australië. Bijzonder om hem bij de Vaatdagen te hebben! Meerdere Nederlandse vaatchirurgen zijn door hem opgeleid. Hij is wereldwijd leidend in endovasculaire behandelingen. Daarnaast organiseert hij jaarlijks het Verve symposium in Sydney, Australië.

Stephen Black
Stephen Black is vaatchirurg in het Guys and St Thomas’ ziekenhuis in Londen. Hij is toonaangevend en leidend in de behandelingen van diep veneuze trombose. Hij zit in de programmacommissie voor de European Venous Forum Hands on Workshops (EVF HOW) en het jaarlijkse Charing Cross Vascular Symposium in Londen. Hij geeft veel lezingen en trainingen over de behandeling van acute en chronische ileofemorale trombose.

Andrej Schmidt
Andrej Schmidt is van oorsprong interventiecardioloog maar heeft zich inmiddels volledig gespecialiseerd in perifeer vaatlijden. Hij werkt in het universitair ziekenhuis in Leipzig. Iedereen zal hem met name kennen van het LINC congres in Leipzig, op dit moment hèt congres op het gebied van endovasculaire behandelingen. Hij verricht tijdens dat congres meer dan 10 live operaties. Hij is een pionier op het gebeid endovasculaire behandelingen van sterk gecalcificeerde en uitgebreide laesies in het femoralis traject. Hij zal zijn presentatie illustreren met een recorded case.

Fabio Verzini
Prof. Dr. Fabio Verzini is vaatchirurg in Azienda Ospedaliera di Perugia, Italie. Hij heeft zich toegelegd tot de aortachirurgie en is mede-auteur van de recent verschenen ESVS-richtlijn abdominale aneurysmachirurgie. Naast zijn uitgebreide klinische ervaring is hij  auteur van een uitgebreid wetenschappelijk oeuvre. Hij zal dan ook graag alle ins en outs toelichten en uw vragen beantwoorden.

 

Ramon Varcoe

Prof. Dr. R.L. Varcoe

vaatchirurg, Prince of Wales ziekenhuis in Sydney

Stephen Black

Stephen Black

vaatchirurg, Guys and St Thomas’ ziekenhuis in Londen

Andrej Schmidt

Andrej Schmidt

interventiecardioloog, universitair ziekenhuis in Leipzig

Fabio Verzini

Prof. Dr. Fabio Verzini

vaatchirurg, Azienda Ospedaliera di Perugia, Italie